subota, 21. travnja 2012.

Budite moderna trudnica!

Trudnoća je lijepi životni period u kojem se svaka žena osjeća posebno. To što ste trudni ne znači da trebate nositi široku i vrećastu odjeću. Trudnička odjeća može biti vrlo moderna i šik. 


U trudnoći sigurno nećete nositi štikle od 15cm, ali ostali detalji koje odaberete mogu vas učiniti lijepom i elegantnom. Moderni sako sa šljkoicama i mnogo nakita, učinit će vas glamuroznom i elgantnom.  Nosite svu odjeću koju imate, jer nemate razlog da je čuvate. Svečana odjeća se savršeno može ukombinirati u svakodnevne poslovne kombinacije. 

Duge haljine – duge haljine su super izbor za trudnice jer su veoma lijepe i udobne. Neka budu od prirodnih materijala. Ukrasite ih modernim glomaznim nakitom. Odličan su izbor za one dane kada vam se ne da birati šta ćete obući.
Pelerina – savršen je izbor za trudnice bez obzira na godišnje doba. Pelerina je savršena jer je možete prebaciti preko obične odjeće i ona će dati vašem stilu poseban pećat. Super je za svako doba dana i trenutno je vrlo moderna. 

Moderne cipele – na svu sreću trenutno iam predivnih cipela koje nisu na previsoku petu. Odabeite moderne oksfordice na vezanje ili popularne Ugg čizme. Elegantne baletanke su savršen izbor ukoliko želite izlgedati glamurozno. Ako ipak ne možete bez visokih peta, izaberite platforme. 

Tajice su neizostavne – tajice sui trenutno vrlo moderne u svim bojama, materijalima i dezenima. Za vas je ovo savršeno jer su vrlo udobne i jednostavne za kombiniranje. Tajice mogu izgledati vrlo glamurozno ako ih iskombinirate sa sakoom i modenim nakitom. Možete ih nositi i u sportskih kombinacijama uz topli džemper i ugsice. 

Nema komentara:

Objavi komentar