srijeda, 2. svibnja 2012.

Nakit za 2012.


Trendovi nakita u 2012.

Nose se glomazne ogrlice, narukvice i prsteni.
Nakit je jedna od stvari koje muškarci slabo zamjećuju, ali žene prvo to uočavaju. Svaka žena zna koliko poseban nakit može podići najobičniju kombinaciju. Posebice iduće godine će nakit biti u prvom planu, jer dolaze u modu ogromni detalji. Na proteklim tjednima mode mogli ste primjetiti i kod svjetskih dizajnera da se nosi veliko prstenje, debele narukvice, pa čak i više njih, te da primjerice Armani kombinira viseće naušnice s dugačkim ogrlicama. 



Osim modnih dodataka s modnih pista donosimo modne trendove nakita koje već sada možete naći u dućanima, pa se tako i pripremiti za iduću godinu. Od ogrlica se uglavnom nose one teške, velike, bogate i dramatične. Lanac je ključni detalj većine ogrlica.




Bili oni pravi ili umjetni, nije važno - glavno da su biseri. No isti moraju biti u nekoliko nizova i izgledati što bogatije.



Na vintage i retro se također može često naići među kolekcijama nakita za 2012. godinu. Ipak postoji razlika - vintage su originalni komadi stari 50 godina zbog čega su cijenjeni i skupi, dok su retroimitacije takvih vintage komada dostupnije većem dijelu žena. Stoga birajte prema svojim mogućnostima. 


Narukvice su također poželjne u što većem izdanju bez obzira na stil.  Na revijama ih je među prvima pokazao Luis Vuitton, no trendu ogromnih narukvica su se priključili Yves Saint Laurent, Alexander Wang, Hermes i mnogi drugi.


Prsteni koji prekrivaju više od jednog prsta su također IN. Novine, koje već možete naći u nekoliko pristupačnih

                                                            





Nema komentara:

Objavi komentar