petak, 27. travnja 2012.

Sorcevi za 2012.

Šorcevi su u modi i ovo proljeća, pogledajte kako ih možete kombinovati za izlaske u grad, ali i za proljetne šetnje. Uživajte!











URBAN SAFARI

Stalno se vrtimo oko urban safari trenda, a nikako da se pozabavimo samo njim, jednostavno ne stiže na red, toliko je tema o kojima vam želimo pisati. Šorcevi su ključni dio urban safari stila, originalno možda više bermude, ali vremenom se bermude skratiše do kratkih hlačica. Za urban safari trend potrebno vam je malo bijele, malo bež, za začin su dopušteni svi zemljani tonovi i drveni nakit. Recept veoma jednostavan, ako ga volite, nositi ga je lako.  Ključni elementi: bež šorc i bijela tanka pamučna  košulja, ležernog kroja, sa rukavima na kopčanje na pola dužine i malim džepovima naprijed.





KOLOR BLOK

Šorceve u veselim bojama uglavnom nosimo u sportskim i razigranim kombinacijama, uz patike, starke, mokasinke, japanke, ali zašto ne bismo probali nešto drugačije? Ove godine jark eboje je popularno nositi u bloku, kombinovati ih više zajedno, a nama se sviđa ciklama sa jako narandžastom.



ZEMLJANI TONOVI

Ljeto u prirodnim bojama pijeska i zemlje je najljepše. Zato vam uz maslinasto zeleni lagani svilenkasti šorc predlažemo končanu majicu šireg kroja i sandalice boje konjaka. To je kombinacij u kojoj ćete ukusno dotjerano izgledati i za dan, kao i za noć.

NEUTRALNO / NUDE

Boje pudera, krem, neutralne nijanse, polako postaju svesezonski trend i vraćaju se sa svakom novom kolekcijom. One imaju neku profinjenost i eleganciju, nenametljive su, jednostavne za kombinovanje. Trend neutralnih boja možete nositi i sa šorcevima i to i u dnevnoj i večernjoj verziji. Sa ovakvom kombinacijom kakvu vam predlažemo, spremne ste i za neki poseban izlazak.

ROMANTIČNO

Romantika se ovog ljeta vratila i osvojila modne piste, reklamne kampanje, pa i naše trgovine. Cvjetići, čipka, ručno rađeni detalji, dobiće i samo svoju temu na našem portalu, a danas samo želimo smjestiti mali teksas šorc u romantični stajling.




















Nema komentara:

Objavi komentar